Fernisering fredag 1. september kl. 16. Åbent fredage mellem kl. 14 og 17, lørdage og søndage mellem kl. 11 og 17 til og med søndag 24. september.

Else Elisabeth Andersen udstiller ”Urlandskaber” i olie og tempera på lærred.

Helga Exner har valgt et værk fra ”Marie’s Kaffebord” fra Engelundsamlingen i Vrå (malet af Svend Engelund i 1945) til præsentation af sine smykker. I smykkerne indgår porcelænsskår fra en gammel Østtysk produktion, i Danmark v kaldet Fattigmandsstellet.

Poul Jepsen kommer med forskellige udgaver af sin "Øksehovedform ", støbt i beton og bronze, og brændt stentøjsler. Det handler om urform, æstetik og farlighed i samme skulptur. Skulpturen på billedet er støbt i beton og indeholder også et "øksemord" måske David og Goliat.

Finn Have udstiller en blok med ”Have-billeder”

Erling Leick udstiller oliemalerier med kosmos som tema.

Hos Jan Skovgård indgår tape - RE -flower 16 - i mange af hans serier uden dog at spille en hovedrolle. Tape er en signifikant birolle, hovedrollen spilles af alt det andet – af livet. Han siger:
I 2004 sad tapen på mig mig, bogstaveligt . Tape kan bruges til at samle , til at støtte en position, en tro, en fornemmelse, en holdning, en ensomhed.

For Pernille Andersen er planter ikke bare æstetisk interessante, de har også unik betydning for biosfæren og alt liv på jorden. I projekt ’ The Printmaker’s Garde“ har grafikeren fokus på planter, vækst og liv fra rødder til knop-, blomstrings- og frøstadium.

Lone Pedersen udstiller værker, bl.a. ”Blyant og shellak på papir.”

Karen Marie Fredslund udstiller efter eget udsagn ”værdiløse, skrottede materialer omformet til skulpturer eller billeder med en ny værdi", skabt med bl.a. bly, tekstil, reb og tråd.

Inka Sigel udstiller bl.a. “Glimt af et øjeblik” i akryl på lærred med hendes obligatoriske syninger. Malerierne befinder sig et sted mellem abstraktion og genkendelighed i et vægtløst og flydende univers.

Kaare Nielsen er genindmeldt i gruppen og Pernille Andersen er optaget som nyt medlem i OK18. Årets gæsteudstiller er Jan Skovgård.


Else Elisabeth Andersen

Else Elisabeth Andersen

Finn Have
Finn Have

Inka Sigel
Inka Sigel